Veel gestelde vragen

Kaartje van Google Maps aan je website toevoegen

Je kunt eenvoudig een kaartje van Google maps aan je website toevoegen. Het kan uiteraard via het 'Google Maps' blok op je website, maar je kunt het kaartje ook rechtstreeks van Google maps insluiten.

LEES VERDER

Ik kan geen e-mail versturen - wel ontvangen

Kun je geen e-mail versturen maar wel ontvangen? Dan is er iets mis met de instellingen van je e-mailprogramma. De instellingen van de server wijzigen niet, dus in principe moet het vanaf de keer dat wij hem hebben aangemaakt goed zijn. Echter kan het zijn dat instellingen door iemand anders of door synchronisatie met smartphone of tablet gewijzigd zijn.

LEES VERDER

E-mail box is vol - ik ontvang geen e-mail

Wanneer je opslag van de server vol is of je e-mailbox, dan kun je geen e-mail meer ontvangen. De verzender krijgt in dit geval een email dat je e-mail box vol is. 'Mailbox is full: retry timeout exceeded'. Je kunt vervolgens je e-mail opschonen of extra opslag bestellen. Overigens heb je hierover al meerdere systeemberichten ontvangen voordat de e-mail geblokkeerd werd.

LEES VERDER

Ik heb een e-mail ontvangen van de server dat ik over het limiet ben

Als je hosting afsluit (waar dan ook), dan heb je beperkte ruimte om je website en je e-mail op te slaan. Net als op je eigen computer. Als je alles op server laat staan en niets weggooit, dan loopt het op een gegeven moment vol. Als dat gebeurt ontvang je automatisch een e-mail van onze server. In deze e-mail staat onderstaande informatie in beknopte vorm. Negeer deze e-mail niet en onderneem actie.

LEES VERDER