Praktijkruimte te huur

Ben je op zoek naar een mooie praktijkruimte of heb je ruimte over voor een nieuwe collega? Rupz brengt jullie samen. Vind hieronder misschien wel jouw droomruimte en neem direct contact op met de verhuurder. Rupz bemiddelt niet en is in geen enkel geval verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Wegens het staken van de activiteiten van Rupz is het niet meer mogelijk advertenties te plaatsen. Reeds geplaatste advertenties blijven nog minstens zes maanden online.

Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam zoekt nieuwe collega

Het Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam zoekt een nieuwe collega om het team te versterken. Het centrum is gevestigd op de benedenverdieping van een karakteristiek pand aan de Voorschoterlaan in Rotterdam-Kralingen. Goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer (metro en tram) als met de auto.

LEES VERDER

Grote praktijkruimte te huur

Grote praktijkruimte (85 m2), met eigen ingang, bestaande uit ontvangsruimte (wachtkamer), ruimte met keukenhoek met vaatwasser en koelkast en grote therapie/expositieruimte met vloerverwarming, linoleuk vloer en expositieverlichting. Zeer geschikt voor arts, fysiotherapeut, yogalessen, kantoor, psychotherapiepraktijk of als galerie.

LEES VERDER

UNIEK AANBOD Praktijkruimte Nistelrode

Dit is dé kans om op te starten in het gastvrije Brabantse Nistelrode (6000 inw.). De praktijkruimte (parkeren voor de deur) is gelegen naast Cesarpraktijk en bij apotheek, tandarts, opticien, artencluster en verzorgingshuis Laarstede.

LEES VERDER