Praktijkruimte te huur

Ben je op zoek naar een mooie praktijkruimte of heb je ruimte over voor een nieuwe collega? Rupz brengt jullie samen. Vind hieronder misschien wel jouw droomruimte en neem direct contact op met de verhuurder. Rupz bemiddelt niet en is in geen enkel geval verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Wegens het staken van de activiteiten van Rupz is het niet meer mogelijk advertenties te plaatsen. Reeds geplaatste advertenties blijven nog minstens zes maanden online.

Leef! Centrum voor Lichaam en Geest

Op zoek naar een praktijkruimte, vergaderruimte of een ruimte om workshops te organiseren in een sfeervolle en inspirerende omgeving? Bij Leef Schiedam vind je het allemaal. Leef, centrum voor lichaam en Geest

LEES VERDER

Praktijkruimte te huur in Delft centrum

Mijn praktijkruimte (www.fysio-eerlijkbeter.nl) is te huur voor een aantal dagen en/of dagdelen per week. Ik heb een fysiotherapiepraktijk, gevestigd in het midden van het centrum van Delft aan Oosteinde 225. Bestaande uit een behandelruimte, wachtkamer en oefenruimte. Huren is inclusief gebruik van behandelbank en oefenmaterialen. Dagen en tijden in overleg.

LEES VERDER

Praktijkruimte te huur in Den Haag

Ik ben een zelfstandiggevestigd therapeut. Zie hiervoor mijn website psycholoog-denhaag.nl en www.wimweerdenburg.nl. In verband met een verhuizing komt er veel ruimte vrij voor anderen om in mijn huis hun praktijk te vestigen. Het is dus de bedoeling dat ik met nog een of twee andere therapeuten/psychologen/paramedici mijn huis ga gebruiken om onze praktijken in te houden.

LEES VERDER

's-Hertogenbosch praktijkruimtes te huur

Praktijkruimtes te huur gelegen aan de Rijksweg-Zuid 16 te 's-Hertogenbosch. Opleveringsniveau: kamer zijn netjes geschilderd en voorzien van representatief nieuw tapijt, centrale wachtruimte aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid

LEES VERDER

Groene omgeving- mooie ruimte te huur Haarlem Zuid

Mooie en goed onderhouden ruimte te huur in Haarlem Zuid. Ruimte te huur op een mooie rustige locatie in Haarlem Zuid, vlak bij de Molenplas. Het pand is in zeer goede staat en goed onderhouden. Er is een kleine ruimte van ongeveer 15 M2 te huur en een grotere ruimte van ongeveer 45 M2. Deze grote ruimte kan ook nog worden opgesplitst voor verschillende doeleinden.

LEES VERDER

Prachtige praktijkruimte te huur in Rotterdam Hillegersberg

Prachtige praktijkruimte te huur voor 1 vaste dag in de week (woensdag) in Rotterdam Hillegersberg. De praktijkruimte is geschikt voor paramedici, bijvoorbeeld natuurkundige, orthomoleculair therapeut, diëtist, logopedist, etc. De praktijk ligt aan de rivier de Rotte, gratis parkeren voor de deur en goed toegankelijk op de begane grond.

LEES VERDER

Praktijkruimtes te huur in 't Gooi

Bewustzijnscentrum BALA is een sfeervol, inspirerend centrum voor groepsactiviteiten in de vorm van cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en gesprekken die de mens in de kern - in het hart - raken. De ruimtes omarmen de mensen die in een sfeer van vertrouwen en verbinding samen zijn. Het centrum nodigt uit om te investeren in jezelf; actief te zijn bij het ontdekken van en aandacht te geven aan wat jouw in het hart - tot in de kern - raakt.

LEES VERDER