Praktijkruimte te huur in Rotterdam

Praktijk ruimte te huur in Rotterdam

Body Balance Personal Training heeft een mooie, ruime en lichte studio aan de Westzeedijk. Boven hebben wij twee praktijkruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld fysiotherapie of voor een voedingsdeskundige. Beide ruimtes zijn volledig ingericht en bereikbaar d.m.v. een grote trap in de trainingsruimte.

Ruimte 1 is 2,70m bij 4,30m, 11,5 m2 groot en heeft twee ramen. De ruimte is gelegen aan de achterzijde van de studio en is per 1 juli 2015 beschikbaar. Op dit moment wordt de ruimte gebruikt door een fysiotherapeut. De ruimte is voor exclusief gebruik te huren of per dag(deel).

Ruimte 2 is 3,20m bij 4 m, 12,8m2 groot. Deze ruimte is op dit moment voor een deel van de tijd in gebruik als massageruimte en heeft geen ramen. De ruimte is per direct beschikbaar en te huren per dag(deel).

In de grote entrée is er genoeg ruimte om te wachten. Uw klanten kunnen hier aan een van de grote tafels een tijdschrift lezen, televisie kijken en genieten van een kop koffie of thee.

Meer informatie over Body Balance Personal Training en foto’s van de studio kunt u vinden op www.bbpt.nl. Bij interesse kunt u een email sturen naar info@bbpt.nl, t.a.v. Errol Rozenblad.

Neem contact op met de verhuurder

Errol Rozenblad
info@bbpt.nl
www.bbpt.nl